Димитар Ѓеорѓиевски во нашата Гимназија одржа предавање

10407711_1540732799472982_107803846028047423_n

Директорот на Дирекцијата за заштита на лични податоци, Димитар Ѓеорѓиевски во нашата Гимназија одржа предавање на повеќе теми: „Мојот број-мојот заштитен свет“, „Клуч кон приватноста“ и „Вашата приватност е сигурна со нас“.