Дискусија на тема: „Американската култура“

1

На ден 18.11.2015 ( среда),членовите на „Клубот на читатели“ заедно со одговорните професорки д-р Гордијана Ѓоргова и Јулија Ликоска – Угриноска, реализираа активност – презентација и панел – дискусија на тема: „Американската култура“. Гости – презентери беа Брендон Шулц и Максвел Мајерс – уценици од „Yes“ – Програмата за размена на американските совети.

1 2 3 4 5 6