Предавање на тема : Паметни градови

IMG-b7843474e5dae09cdf02dcfcb65eebce-V

На 04.04.2018 година учениците од ПМА класовите IV-1 и IV-2 од нашето училиште СУГС Гимназија “Јосип Броз-Тито”, со предметниот професор Виолета Василевска присуствуваа на предавањето на Европскиот Универзитет на Република Македонија на тема “Паметни градови: Примена на дигиталните технологии во секојдневниот живот” од страна на деканот на факултетот за информатика, проф. др. Анис Сефиданоски.

IMG-1b2f7281ea337242a066daeb5ddb93a1-V IMG-49ed4168e7bdc0efcbf8b0ad369a20d7-V IMG-72afc9b634a3640b5109bd1f722fd71a-V IMG-b7843474e5dae09cdf02dcfcb65eebce-V