Проект инфомлади@креативни

20180424_132442

По завршувањето со работилницата за стоп-анимација под раководство на Македонка Тошевски а во рамки на проектот инфомлади@креативни, на учениците кои учествуваа во работилницата на 08.05 2018 г.  им беа доделени сертификати за учество. Нивниот филм ќе може да се види на отворањето на фестивалот „Скопје Креатива“ на 11.05 2018 г. во 20 часот во МКЦ – Скопје.

?

?

?

?

20180424_132442

?

?

?

?

20180508_121812 20180508_121959