Присуство на претставата ,,Еднаш свет изградив”

received_10212311680359621

На 16.05.2018 ученици од нашата гимназија присуствуваа на претставата ,,Еднаш свет изградив” во Театарот за деца и младинци. Одговорен професор Душанка Ристова.

received_10212311680159616 received_10212311680199617 received_10212311680279619 received_10212311680359621