Ден на европските јазици

ДЕЈ_2018_ЈБТ

На 26-ти септември, 2018 година, со почеток во 12:00 часот, СУГС Гимназија „Јосип Броз – Тито“ – Скопје Ве поканува заедно да го одбележиме Денот на европските јазици.

ДЕЈ_2018_ЈБТ viber image