Соработка со ОУ Вера Јоциќ, општина Гази баба

12339121_909494949132017_6424898395823682935_o

Учениците од ОУ Вера Јоциќ на наша покана на ден 02.12.2015 со наставничките Билјана Арсовска и Дафина Ангеловска заедно со учениците од прва година од нашата гимназија засадија дрвца во училишниот двор. Соработката на ова основно училиште со нашата гимназија се оствари преку меморандум на соработка.

12370839_909495062465339_8076438549872979759_o 12309845_909494742465371_6922894125353589361_o 12339121_909494949132017_6424898395823682935_o 12362828_909494739132038_1025655171291332526_o 12370815_909495069132005_6852731386068163016_o