Проект “Beyond Borders” сo RYCO – EU for West Balkans

43639007_1082922541854676_548216029457678336_n

Учениците од трета година Меѓународна Матура со нивната професорка Ксенија Хаџи Тосева Аврамчева на отворањето на Проектот “Beyond Borders” сo RYCO – EU for West Balkans. Домаќин на проектот е Прва Гимназија Сараево. Успешно претставување и среќен почеток!

43754129_1082922835187980_4018521128992505856_n 43828494_1082922638521333_4213679237422383104_n 43950848_1082922535188010_5376615733885140992_n 43639007_1082922541854676_548216029457678336_n 43659285_1082922785187985_7986665121986379776_n 43672971_1082922845187979_7756566367976816640_n 43740004_1082922608521336_9191862387244793856_n