Посета на Институтот за национална историја

12357084_909497232465122_1968318085295393326_o

 

Учениците од втора година од нашата гимназија и професорката по историја Даниела Арсова беа во посета на научна трибина по повод „Илјада години од смртта – убиството на царот Гаврило Радомир„ во Институтот за национална историја. Учениците имаа можност да ги чујат рефератите на професори од Институтот за национална историја и професори од катедрата по историја при Универзитетот св.Кирил и Методиј.

12362995_909497085798470_4314450447377825754_o 12357056_909497159131796_2186766204069347034_o 12357084_909497232465122_1968318085295393326_o 12310513_909497069131805_7052988751975883603_n 12310513_909497069131805_7052988751975883603_n