Отварање на Скомрахи

6A35ECCB-7717-43BF-8BF3-78751E02A6E1

Традиционално на 1 ноември учениците од “Јосип Броз Тито”, заедно со своите професори Јосип Стибел и Емилија Величкова, беа гости на отворањето на Скомрахи( фестивал за театар, филм и културен контраст на секојдневието). Трпеливо го чекаа отворањето, во чии рамки беше изведена претстава во која учество земаа ученици кои завршиле во Гимназијата, сегашни студенти на Факултетот за драмски уметности.

 

773BE0FF-A0CA-4020-B8D0-205938CF3681 633239D7-AC9D-437D-8E20-36B1D1424986 B3AF035C-FE09-4528-8601-72BFC922E0EF 65091B96-BAA1-4090-AE8F-057FAA0F2D42 C78742D5-82AF-4C88-B523-356649C52E39 6A35ECCB-7717-43BF-8BF3-78751E02A6E1