Присуство на предавањето “Кариери на иднината”

thumbnail (1)

На ден 06.12, директорката на нашето училиште заедно со професорките Гордиана Ѓоргова, Весна Црнеска-Симовска и група ученици присуствуваа на испиративното предавање “Кариери на иднината” на поранешниот претседател на Република Бугарија, претседателот Росан Плевнелиев, во рамки на Алумни настанот на Универзитетот АУБГ во Скопје.

thumbnail (1) thumbnail (2) thumbnail (3) image1