Посета на зимскиот рекреативен центар Попова Шапка со гостите од Катовице-Полска

IMG_6060

Гостите од Катовице-Полска, заедно со своите домаќини – учениците од Програмата за Меѓународна матура  го посетија зимскиот рекреативен центар Попова Шапка. Планинската убавица блесна во сиот сјај поттикнувајќи ги учениците да ја искажат својата креативност во натпревар за изработка на скулптури од снег. Чистиот воздух, синото небо, белината на снегот и прекрасната природа, нас домаќините не направи горди на природните богатства на нашата прекрасна земја.

50525004_333552817485496_7826247324681633792_n 50572371_556985351441414_7712651401117040640_n 50695564_2721134744778456_8557945624039784448_n 50745282_373371416782676_5907920308139982848_n 50946170_2445450928858362_5462058460357066752_n 51086995_2029528870463110_8348395015776501760_n 51221333_230172491197231_7229542093704658944_n IMG_6031 IMG_6040 IMG_6050 IMG_6052 IMG_6055 IMG_6056 IMG_6059 IMG_6060