Панел дискусија: ТОК & јазик и комуникација

12370843_10206845479487203_1627363388048810860_o

На 03.11.2015 г. под менторство на д-р Гордиана Ѓоргова, професор по англиски јазик, беше одржан отворен час за активот по странски јазици – Панел дискусија: ТОК & јазик и комуникација. Организатори беа учениците од диплома програмата на меѓународна матура, а гостин беше д-р Валери Колби, Директор на канцеларијата за врски при амбасадата на САД.

12322392_10206845479407201_4856611994896700126_o 12370843_10206845479487203_1627363388048810860_o