Симулација на тема “Strategies for Prevention Drug Abuse”

12339547_10206845489687458_7616662070930909332_o

Во текот на декември 2015 во рамките на наставата по англиски јазик во програмата за Меѓународна матура со професорката Гордиана Ѓоргова, се реализира 16-та симулација на Конференција на Обединети Нации на тема “Strategies for Prevention Drug Abuse”.

12339322_10206845489527454_706454158496720914_o 12339547_10206845489687458_7616662070930909332_o 12374967_10206845489567455_4507030848349717581_o