Презентирани условите за студирање на престижниот универзитет во Абу Даби

13063249_10207827332472914_8710657651823918172_o

На 13.04.2016 претставник на престижниот универзитет на Њу Јорк од Абу Даби во ОАЕ во соработка со програмата на Меѓународна матура (IB Diploma Programme) го посети училиштето и одржа презентација за условите за студирање и стекнување на стипендија. Оваа година по трет пат ученици од СУГС Гимназија Јосип Броз Тито се стекнаа за целосна стипендија на овој престижен универзитет.

12998290_10207827332352911_2839248150553611135_o 13063249_10207827332472914_8710657651823918172_o 13072919_10207827333072929_8913448448286959674_o