Општински и регионален натпревар по англиски јазик

13029541_10207827340513115_3465612746662877356_o

На 16.04.2016 г. во СУГС Гимназија Јосип Броз Тито во Скопје се одржаа општинскиот и регионалниот натпревар по англиски јазик за средни училишта за Скопје во организација на ЕЛТАМ – асоцијација на наставници по англиски јазик на Р. Македонија. Натпреварот е со поддршка на одделението за образование на Град Скопје.

12998246_10207827339753096_6967027813635810601_o 13029541_10207827340513115_3465612746662877356_o 13071701_10207827339633093_8512792847030113626_o