Прво место на државен натпревар за вокален интерпретатор

13179091_269848193349613_6462491113930962605_n

На 08.05.2016 година во Кавадарци се одржа државниот натпревар на кој прво место за вокален интерпретатор го доби Антонија Гиговска ученик во прва година во СУГС Гимназија „Јосип Броз Тито“ под менторство на проф. Снежана Џајковска. Овој голем успех го поздрави директорката на училиштето,целиот наставен кадар и соучениците.

13179091_269848193349613_6462491113930962605_n13102881_269848183349614_500611661324976791_n 13133140_269848190016280_9013736656600808286_n